İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Muhasebe Enstitüsü 50.Yılını Kutluyor

11 Aralık 1970 tarihinde kurulan Muhasebe Enstitüsü, 50.yılını kutlamanın gururu ve mutluluğunu yaşamaktadır.

Temel amacı muhasebe konusunda araştırmalar yapmak ve muhasebe eğitimini geliştirmek olan Muhasebe Enstitüsü, kuruluşunda olduğu gibi bugün de ülkemizin bu alanda faaliyet gösteren tek enstitü olma niteliğini korumaktadır.

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi öğretim üyelerinin katkıları ile faaliyetlerini sürdüren Muhasebe Enstitüsü kuruluş amaçları doğrultusunda dergi ve çok sayıda kitap yayınlama faaliyeti ile eğitim programı, çalıştay, sempozyum ve seminer düzenleyerek, akademik dünyada birçok ilk’leri başlatmış ve kendinden sonra kurulan benzer kuruluşlara örnek olmuş ve olmaya devam etmektedir.

Kuruluşundan bugüne kadar Enstitümüze emek veren tüm hocalarımıza teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız.

Muhasebe Enstitüsü Müdürlüğü